Het is weer tijd om de waterstanden door te geven. Deze moet uiterlijk 7 november binnen zijn. U kunt dit mailen naar het bestuur. Vermeld daarbij:  
Uw naam
Uw tuinnummer
Meternummer
Meterstand

Op het Formulier Waterstand staat een plaatje van de watermeter. Daarop staat aangegeven waar u de meterstand en het meternummer kunt vinden.

Als u liever niet wilt mailen, kunt ook het Formulier Waterstand ook uitprinten en invullen. Dit kunt u inleveren in de brievenbus aan het clubhuis. Wanneer de meterstand niet op 7 november binnen is, wordt een boete uitgegeven van €25,-.

Waterdruk tijdens de winter  

Ook dit jaar zal in de winter 2022/2023 de waterdruk op de leidingen blijven. Dit houdt in dat u altijd water heeft. Maar net als altijd dient u aandacht te geven aan het op tijd aftappen van u leidingen en watermeter bij eventuele vorst. Als er water op de leidingen staat als het vriest, loopt u grote kans dat uw leidingen kapotvriezen. Het is een hels karwei als u die moet repareren en daarbij kan het een boel kosten met zich mee brengen. Zorg dus dat u uw water op tijd aftapt. Op onze webgina over water staan aanwijzingen en tips over het afsluiten van water tijdens de winter.